Vilken UNDERBAR dag!

image73
Elina doppar sig i iskallt vatten

Ja vilken alldeles underbar dag det har varit idag, Mats kom hem inatt och barnen var överlyckliga när de såg honom. Maja fattar ju inte riktigt vad imorgon eller på söndag betyder men Elina trodde att han skulle komma hem på söndag och blev så lycklig att hon under förmiddagen inte var mer än högst en meter ifrån honom. Han var ju ganska trött efter att ha rest i ca 16 timmar, la sig kl 04 i morse och gick upp vid 10-tiden. Så ibland var han väl lite frånvarande och då sa Elina: Nu när du har kommit hem ska du väl åtminstone bry dig om dina barn och spela lite kort med dem??? hihi

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

Jag fick ett infall idag att jag ville köpa en ny pool och får jag ett infall så ska det ske NU så eftersom Elina var så pappasjuk så tog jag med mig Majsan och köpte en ny pool, först till ÖoB, det var slut så vi åkte in till stan och köpte en ny pool. När vi kom hem igen hade kompisarna kommit och Mats började genast att montera ihop poolen till alla tjejers förtjusning.... De hade inte räknat med att det skulle bli av idag så de blev jätteglada.

Vi fikade och efter att ha tagit en tur till ÖoB igen för att köpa stege till poolen så började vi fixa med maten, grillad fläskfilé med pommes, vitlöksbröd och A:s jättegoda gräslökssås. MUMS säger jag bara, det var första gången jag smakade och det var verkligen jättegott.

Barnen hoppade i och ur poolen trots det verkligen ISKALLA vattnet, men de hade roligt. Tyvärr så var det tvungna att åka till slut och det är alltid lika tråkigt när man har trevligt.

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

Imorgon börjar mitt nya liv och jag tror jag är redo för att skriva om det, men jag väntar tills första dagen har gått så jag vet om jag åtminstone klarar av den ;-)

Nu ska jag njuta av tiden som är kvar denna sista dagen i maj!
Kram på er alla därute!

Läser

Oj, här har det inte hänt så mycket sen sist.
När barnen lägger sig så försöker jag hålla undan här hemma och sen sjunker jag ner i läsläge och läser tills jag somnar...

Camilla Läckbergs nya är ingen besvikelse, lika spännande som vanligt man vill aldrig sluta läsa :-)

Jag återkommer med lite mer uppdateringar när boken är färdigläst hihihi

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

Tror vi ska investera i en ny pool idag, den andra vi har köpte min pappa för många år sedan han var faktiskt bland de första som hade en sån pool. Idag kostar den modellen vi har ca 3-400 kr. Pappa gav minst 1500 för den.
Jag vill ha en rampool så jag ska nog ta mig en tur idag :-)

Annars får vi heldagsbesök idag av en kompis med hennes två barn, en sån där som jag träffar alldeles för sällan men så är det ju nuförtiden när man knappt får ihop tiden till sig själv. Man får ta vara på tillfällena när de kommer.

Gomorron

Jag läste till jag somnade med boken i ansiktet... Vilket inte var värst många sidor så jag var ganska trött..

Nu ska jag väcka barnen och sen är det jobb som gäller.

I eftermiddag kl 15.00 ska jag till min hälsoterapeut för mätning, ska bli spännande!

So long

YES!!

När jag hämtade posten idag så var det en riktig överraskning i brevlådan!!!

Camilla Läckbergs nya, Sjöjungfrun släpptes ju idag och jag hade förhandsbokat den på Bokus.. Utan att jag kom ihåg det...
Så där låg den i brevlådan.... så nu är det bok som gäller, vi hörs om några dagar ;-)

Underbart

Hej,

Här sitter jag strax efter 21 på min altan och skriver, kan inte ens beskriva vad ljuvligt det är att höra fågelkvitter och göken som gal....

För övrigt är det alldeles tyst, barnen sover och vi bor i ett lugnt område så vid den här tiden är det inte mycket väsen här inte.

Idag har jag investerat ganska mycket (både ekonomiskt och i tid) i mig själv och min hälsa. Har gått med i ett viktminskningsprogram som förhoppningsvis leder till att jag hälsomässigt kommer att må f*n så mycket bättre än nu. Mitt slutgiltiga mål är satt till nästan exakt ett år framåt.

Vill inte berätta så mycket mer om det nu, väntar tills jag har kommit en bit på vägen av erfarenhet ;-)

Nä, nu ska jag lta mig tillbaka i min baden baden och njuta en stund till innan jag kryper ner i säng.

Godnatt alla underbara!

Sådärja (utan att vara riktigt säker)

Vid 18-tiden fick Majsan köttbullar och makaroner och hon åt 6-7 skedar vilket säkert är jättemycket för den lilla magsäcken just nu... Hon drack ett helt glas med svartvinbärsdryck som hon valde på apoteket...

Sen var det som att trycka på en knapp, hon var helt galen sprang, hoppade, klättrade och gjorde allt hon inte gjort på en vecka.
Riktigt som vanligt är det ju inte för hon orkar ju inte hur länge som helst, och ofta slutar det i hostattacker... Men hon är mer som vanligt nu men väldigt sliten så det blir bra för henne att få en dag till hemma så får vi se hur hon är ikväll.

So long

Inte riktigt bra...

Nej, Majsan har kissat en gång sedan i går kväll... Det är ju INTE bra så nu är det bara att tjata och trycka i henne vätska, hon har varit feberfri sen hon fick penicillin men finns inte en chans att hon orkar dagis imorgon så jag får helt enkelt vabba en dag till...

Gör mig ingenting, finns inget i världen som är mer viktigt än att ens barn mår bra och eftersom jag anser att vi har världens bästa fröknar på Majsans avdelning så vill jag inte utsätta dem och övriga barn för en Majsan som förvisso hoppar och studsar som vanligt emellanåt, men däremellan flåsar och gråter för att hon inte orkar.

Over and out

Skoljogg

Det har ju av förklariga skäl varit mycket Maja på bloggen, men måste ju bara skriva om Elinas debut i skoljoggen i fredags.
Hon har ju varit med i friidrott i 2½ år och löpning har inte varit det hon tycker är roligast. Hon är med en hopp och springa fort-tjej.

Så igår hade de skoljogg och till det tillhör klasskampen. De har en slinga på 1 km och varje barn får springa så många varv de orkar och kan på en viss tid.

Min duktiga Elina sprang 5 varv=5km, gissa om jag var stolt för det trodde jag INTE... :-)

Det bästa med detta är att hon nu vill följa med mig ut på mina promenader och jag brukar ha en slinga på 3,5 km och en på 5 km.


Öroninflammation

Konstaterade distriktsläkaren på akuten. Så nu har jag precis tvingat i henne kåwepenin med våld... Det lilla orket hon hade i kroppen använde hon till att motverka att jag skulle få i henne medicinen.

Jag fick i henne drygt hälften av vad hon skulle ha, det fick räcka hon grät som om jag satt kniven i henne och hon har inte många krafter i kroppen nu...

40.5 när vi kom hem nu så hon fick en alvedon till och jag hoppas att den tar bort febern för en stund i alla fall.

Kram och godnatt!

hjälp...

3 timmar efter att hon har fått alvedon så har hon 40.9 i feber....

Så nu ska vi till akuten....

fortsättning...

Det visade inget på proverna i alla fall om jag fattade det rätt.

Doktorn sa att det enda som tyder på infektion är den höga långdragna febern, så vi tror att det är virus.
Hon var irriterat röd på trumhinnan, men ingen öroninflammation.

Fick mollipect och näsdroppar som rekomendation och det gamla vanliga.

- Hör av dig igen om det blir värre....

Vi får väl se hur helgen ter sig..


Trodde jag ja...

Nej på bättringsvägen är hon definitivt inte....

Hon grät sig igenom vår tur till stan och ville bara hem... Nu ligger hon och fjyyyyyyser med 39.3 i temp. Att frysa brukar ju betyda att febern fortfarande stiger så nu har vi tid hos doktorn kl. 15.00 så får vi se om hon har någon infektion eller inte.
Jag ringde helt enkelt och sa att jag ville ha en tid idag eftersom det är svårare att få tider under helgen....
Det är ju dessutom meningen att hon ska sova borta imorgon när syrran har 40-årsfest men vi får väl se hur det blir med det... Trist...

Sånt är livet

Nina 40 ÅR

image72

Detta är världens bästa syster som fyller 40 år idag!!!
HURRA, HURRA, HURRA, HURRA

JAG ÄLSKAR DIG!

På bättringsvägen

Åh äntligen verkar hon vara på bättringsvägen.... Hur märker jag det då?

Jo efter 2 lugna dagar med en mjuk och lugn Majsan som bara ropar mamma kom osv, så smäller det nu i dörrar och skriks precis som vanligt.

Nja precis som vanligt är det ju inte för hon orkar ju inte skrika så mycket eftersom hon knappt har någon skrikröst stackarn.

Även om det är jobbigt när hon gråter, skriker och är allmänt omöjlig så är det tusen ggr bättre än att ha en liggande apatisk unge som inte orkar prata ens en gång, det är INTE min Majsan.

Idag ska vi fira att min älskade syster fyller 40 år!!!

Nina 40 år!

Idag var det en artikel om min syster i tidningen.....

Här kan ni läsa detta

Usch

Så trött jag är, har knappt sovit en blund.

Hon fick ju alvedon halvelva igår kväll, 5 timmar senare har hon 40.4... Fick alvedon vid 5-tiden imorse och nu har den inte stigit upp till 40 i alla fall, men hon är iskall på händer och fötter så febern är väl på väg upp igen.

06 vaknade jag av att hon satt upp och skrek blod... Det forsade blod ur näsan på henne och hela natten har hon haft det tungt att andas.

Hennes hosta låter som om man sticker ner en raspig fil i halsen på henne. Stackars stackars lilla Majsan....

Men hon är på gott humör måste jag säga och hon dricker allt hon får, vatten, dricka, saft, kolsyrat vatten och en och annan piggelin slinker ner också.

Just nu sitter jag i kö till VC men det är ju inte det lättaste att komma fram dit.

Het

Majsan vaknade och vi tog febern.............40,7 hujedamej

Nu kommer inte jag att sova inatt, mina barn har aldrig haft feberkramper men det är en rädsla jag har att de ska få det... Usch..

Fina Elina

Idag drog vi ut en jättelös tand på Elina och jag skulle skölja av den lite och VIPS så försvann den ner i avloppet....... Elina bröt ihop totalt och blev jätteledsen, hon såg ju framför sig hur vi skulle lägga den i ett glas osv

Vad jobbigt det var att se henne så ledsen så jag sa till henne att hon skulle få en peng av mig i alla fall. Mats kom upp och frågade varför hon var så ledsen och jag sa att mamma var dum och klantig.

Då skrek hon rakt ut och slängde sig runt halsen på mig och sa att jag inte alls var dum.
- Mamma jag vet att det inte var meningen och att det var en olyckshändelse men jag är ledsen ändå.

Då började jag att gråta för jag tyckte att det var så fint sagt, så ledsen och ändå kunde förstå att jag inte menade att göra detta :-)

Så nu ska hon få en rejäl peng dels som kompensation för att jag klantade mig och dels för att hon tänker så fint.

Min fina Elina

sjuk

Inatt vaknade jag av att Maja låg bredvid mig.... vände mig om för att krama henne och höll på att bränna mig... Hon var het som en kamin. Hade det på känn igår kväll för hon hostade så otäckt och ville sova trots att vi hade släkten här och det brukar hon inte vilja göra.

Tog tempen och den stannade på 40.1 så hon fick en alvedon. Sen ville hon ha välling men orkade inte dricka så hon fick lite saft istället och jag berömde henne och sa att det var bra att hon drack nu när hon är sjuk.

Vi låg en stund till och hon ville ha lite dricka (som i detta fall är kolsyrat vatten) och det fick hon.
Efter första klunken sa hon: Du måste säga Bra tjejen och så sa jag det.
Efter andra klunken sa hon: Du måste säga Bra hjärtat och så sa jag det
Efter tredje klunken sa hon: Du måste säga Bra älskling och så sa jag det
Efter fjärde klunken sa hon: Du måste säga Bra prinsessan och så sa jag det

Sen var hon nöjd, så nu vet ni vilka namn hon kallas för ibland. De andra mindre roliga smeknamnen hör hon aldrig de väses fram i argt tillstånd ;-)

I morse

I morse fick jag frukost på sängen, paket och skönsång... Elina hade gjort lite pysselsaker till mig och ett jättefint kort. Majsan skulle ge mig paket men bröt ihop när hon insåg att det inte var till henne.

Så hon gick in i sitt rum och grät och skrek att vi skulle sjunga ja må hon leva för henne istället. Hahahahaha

När jag hämtade Maja så sa Elina att vi skulle åka hem och fixa i ordning för våra "gäster" då tittade Maja på mig och sa: -Fyller du år igen mamma? Hon tyckte nog att det räckte att jag fyllde år i morse hahahahah

Fetmats

Hihihihi

En ganska rolig sak inträffade alldeles nyss... Jag skulle ringa Telias kundtjänst för att fixa så att vi får nya epostadresser nu när vi bytt leverantör av ADSL.

Min sambo har en båt och ett fisketeam som heter Fetmats, och iofs har han väl några extra kilon men det är inte därför han kallas för detta, det är en annan historia. Hur som helst så vill han ha fetmats@......

Så jag sa det och tjejen i luren sa ansträngt -Vad sa du? GAPSKRAAAAAAAAAAAATT och sen kom det ett ursäkta..
Jag bröt naturligtvis också ihop och vi skrattade högt och sen frågade hon om jag verkligen hade sagt fetmats som i tjock och sen gapskrattade hon igen :-)

Så härligt med spontana människor och både hon och jag lever nog lite längre efter idag.

Tissel tassel

Hihihi, imorgon fyller denna mamman år och det är egentligen inget jag vill fira. Gillar inte riktigt detta med födelsedagar. Men barnen (mest Elina) tycker att det är fantastiskt roligt att tissla och tassla bakom ryggen på mig och Elina blev helt galen när jag gick förbi hennes rum och dörren var öppen.

Så för första gången på mycket länge ser jag fram emot att vakna imorgon för jag misstänker att jag får kaffe på sängen ;-)

En rapport kommer imorgon

Att vakna

Tänk att man vaknar en morgon av en liten liten mjuk barnhand på kinden som viskar -mamma är du vaken?
Yrvaket säger mamman jaaaaaaa..... och tittar upp i de underbara ögonen som tillhör ens lilla dotter.

Så säger den lilla underbara dottern med mjuk röst - Du och jag mamma och pussar mamman på munnen.

Då spelar det ingen roll vad klockan är eller att man knappt sovit nåt, man bara skuttar upp av kärlek och glädje..


Fredag igen....

Gick hem tidigare från jobbet inatt. för jag var helt säker på att jag hade feber... Huvudet bankade och jag frös så jag knakade.
Kom i säng 04,00 och vaknade knappt när barnen gick upp i morse, har en svag minnesbild av att Maja var sur för något men jag vet inte.
Vaknade 11,00 första gången men somnade snabbt om, och sen gick jag upp 12,00 och hämtade kaffe och tidningen.
Kröp ner i sängen igen och bara mös... Hade varken huvudvärk eller feber så jag vet inte vad som hände inatt. Kanske vill min kropp säga mig någonting, det har varit så mycket sista tiden.

Men nu är det bara 5 veckor kvar att jobba innan det är dags för 5 veckors välbehövlig semester.

När jag hade hämtat barnen så skulle vi in till stan och hämta Mats födelsedagspresent. Han fyller i mitten på juli men hade önskat sig ett Didrikson regnställ och eftersom han ska till Norge snart ville han ha det innan och jag är inte omöjlig :-) Elina ville stanna hos en kompis så jag och Majsan åkte in själva.

När vi kom till Mitt i City så var det högljutt och trångt, strax insåg jag att Idol-Ola var där och sjöng några låtar och signerade skivor..... Så på plats var alltså jag, Majsan och en himla massa skrikande tonårsbrudar ;-)

När jag kom hem så lagade vi mat, åt baconlindad fläskfilé, råstekt potatis och pepparsås Mmmmmmmmmmm

Usch...

Jag hinner ingenting...

Hur som helst har jag hunnit besikta min gamla Fårrd idag och den gick igenom UTAN anmärkning. TJOHO vad glad jag blev... Jag var till och med så pinsam att jag sa Tack så jättemycket till besiktningskillen hahaha.

Nu skall den säljas, måste bara tvätta den först. Hade gjort det redan men en viss liten Majsan har ju promenerat på huven och taket och små barnskormärken vill man väl inte ha :-)

***************


Ikväll är det vårruset och sista nattpasset för denna vecka, sköööönt

Hur mycket är din blogg värd?

Haha kika in hos Emelie och hittade detta


Min blogg var värd 723 kronor

Spännande i trädgården

Idag var en sån där alldeles underbar dag, tvätt på torkvindan, underbart väder och man bara tog dagen som den kom. Egentligen skulle jag ha varit i Örebro lör-sön och varit med på ett milslopp som mitt jobb anordnar. Var med förra året och det var fantastiskt kul.
Men jag har ju inte tränat nåt och det har varit så mycket runt omkring mig sista månaden så ju närmare den här helgen det kom desto mer stressad blev jag av att vara hemifrån två dagar.
Pratade med en underbar arbetskamrat i torsdags och jag sa att jag måste ta mina signaler på allvar, jag är helt slut i hela kroppen.... Hon förstod och jag bestämde mig för att avstå, hade dessutom tur att det var en som ville ta min plats så jag slapp betala.

**********

Åter till den underbara dagen idag, Majsan vaknade 8 och vi tog det lugnt tills hon och pappa åkte in till stan för att hämta Elina som sovit hos farmor. Då passade jag på att dammsuga och fixa i ordning på altanen. När de kom hem så premiär-åt vi ute på altanen, såååå mysigt.
Denna helgen var precis vad jag behövde, inga måsten och krav bara lugnt och mycket utomhusvistelse.

**********

På eftermiddagen skulle jag fota äppelträdet som blommar och fick syn på en geting i en blomma. DET vill jag ta kort på och så gjorde jag det. Gick runt och fotade från olika vinklar och kom tillbaka till getingen och den var kvar och satt så stilla, nästan hängde...
DÅ upptäckte jag att den var attackerad av en vit spindel som inte syndes i den vita blomman när jag fotade första gången.... :-) Sen tillbringade jag lååååååång tid och fotade denna händelse så grannarna trodde nog jag var galen..

När sen Elinas kompis föräldrar kom och hämtade sin dotter berättade jag detta och de som inte är ett dugg intresserade av varken natur eller fotografering tycker nog jag är lite konstig :-) Jaha sa hon och sen skrattade vi. Jag ska tilläffa att detta är underbara föräldrar, har bara inte samma intresse som mig:-)

**********

Nu är jag redo för en ny arbetsvecka och har nog aldrig känt mig så utvilad som nu... Sköööööööönt

image70

Kanske är det ingen geting, men jag kallar den det för att jag inte vet vad det heter annars :-)
Är det inte fantastiskt?

Var är Maja?

Maja är ju såpass liten att hon inte är ute själv här och leker, men samtidigt så följer jag inte henne steg för steg, och igår gick jag ut och ropade på henne.... Inget svar.... hmmm....

Hon har aldrig hittills rymt iväg nånstans, så inget svar betyder oftast att hon:

1. Inte hör mig
2. Har somnat nånstans (då brukar jag veta att hon ser på teve eller ligger i sin säng)
3. Att hon gör nåt hon inte får.

Hon gjorde nummer 3, för jag hittade nämligen henne på taket på min bil......

Tack och lov att hon inte halkade ner, och tack och lov att det inte var nya bilen...

Vad ska det bli av denna lilla dam?????

Älskade mormor

Detta inlägg vill jag tillägna min älskade mormor som just idag för 5 år sedan på sin födelsedag somnade in för gott.

image69

Åh mormor om du visste hur mycket jag saknar dig, jag vill ha dig hos mig och prata med som vi brukade göra... Jag minns när jag och några kompisar lekte med hissen i ett höghus och jag klämde fingrarna. DU fick följa med mig till akuten och vi satt där och skrattade och pratade och när den danske doktorn kom och sa till mig: Jag är förbannad... jag blev livrädd och när han gick ut började jag att gråta. DU förklarade att han hade sagt att han skulle lägga ett förband... Oj vad vi skrattade, vi tjöt av skratt och han tittade konstigt på oss när han kom tillbaka...

Det finns många fina minnen som jag bär med mig varje dag, och idag tänker jag på dig med glädje och värme.

Jag är också glad att du är lyckligt ovetande om allt som hände efter att du somnat in, för du hade inte gillat och accepterat det vet jag.

Men ibland blir jag lite osäker på om du ändå vet för när de värsta åskovädren dånar över oss brukar jag skratta och tänka att nu har du fått veta och är sådär arg som bara du kunde vara när du tyckte nåt var fel....

Vart du än är nu MORMOR så Grattis på födelsedagen och hoppas att vi på något sätt, någon gång får chansen att träffas igen och då ska du få veta allt, jag lovar.
Då ni kära vänner kommer det ett oväder som världen sent ska glömma ;-)

JAG ÄLSKAR - SAKNAR DIG MORSMORS

Hemsk vecka....

Den här veckan är sjukt späckad med jobb, utbildning, föräldramöte, jobb, möte, jobb och lite tid med barnen känns det som.
Idag är det dessutom premiär för fotbollsträningen och imorgon drar friidrotten igång, hur ska jag orka????

Jag hör av mig igen när jag har "vaknat"  ;-)

piggelin

Majsan spydde två ggr till lite senare på kvällen, men i 4 timmar sprang hon här fram och tillbaka och skrek att hon hade ont i magen. Ville vara ifred och så låg hon still en stund. Sen började det om igen.

Till slut spydde hon och när klockan var 23 så somnade hon, vaknade 04 och var så törstig så hon grät av det. Sen ville hon ha välling och hon ville inte köpa min förklaring att hon fick vänta en stund efter att hon fått cocacola innan hon kunde få välling. Vi "bråkade" om det i 20 minuter och då fick hon 1 dl välling och sen slocknade hon totalt och sov till 9.

Idag är hon jättepigg med tanke på vad som hände igår, hon har några dippar men är på förvånansvärt gott humör idag.
Tyvärr ramlade hon ute på gatan och skrapade sig rejält, men det gick fort över med plåster.

Nu ska jag ut i solen några timmar innan jag ska till jobbet bläääääääää

image68

Hoppetossa

Som jag skrev för ett tag sedan så hade de en hoppresptävling i Elinas skola och sedan dess hoppar Elina ständigt och blir bara bättre och bättre, här visar hon vad hon har lärt sig:




Min partykväll

Ja jag var ju på party igår...

Det var jättetrevligt på förfesten trots den unga medelåldern ;-)
Vi spelade kort, drack och pratade.

Sen närmade det sig utgång och jag förstod att de tänkte gå på ett ställe där det är 18 eller 20 års åldersgräns och då ringde jag min syster som yrvaket kom och hämtade mig och skjutsade mig ända hem.

Är inte det kärlek så säg? Jag älskar dig storasyster!!

Min olycksfågel

Hej,

Idag ska jag skriva kapitel 100 i Majas bok om hennes olyckor.

För er som läser här och känner oss så vet ni att jag har ett helt fotoalbum med bilder på blåtiror, fläskläppar och andra bulor på Majsan.

I morse busade hon och Elina och Maja sprang in i gästrummet, där låg det kvar ritpapper på golvet efter att Elina gjorde en bok till morfar i födelsedagspresent.
Maja halkade på dessa och jag hörde bara ett brak och ett illvrål...

Sen satt hon i mitt knä länge och grät och det visade sig att hon slagit sig på hakan. Hon är ju ett ganska tåligt barn trots allt men hon grät ganska länge och senare på dagen klagade hon på värk i hakan och i huvudet. Det gör en ju lite orolig men för övrigt så är hon pigg ändå...

Nu på eftermiddagen så kräktes hon och jag blev genast orolig och ringde sjukvårdsupplysningen, hon sa att hon trodde det gått för lång tid mellan slaget och kräkningen för att det skulle vara hjärnskakning men gav mig råd om att hålla koll på henne så hon inte blir slö.

Men det verkar inte vara magsjuka och hon är inte speciellt slö (förutom att hon är dödstrött) så vi får väl se hur det slutar....


för första gången....

..... på länge ska jag ut och svira lite...
Det är några arbetskamrater i åldern 20-25 år som ska ut och jag kommer att känna mig som en gammal kärring.
De är ju inne i den tiden nu som jag var för 15 år sen hahahahaha

Men eftersom jag är ca 22-25 år i sinnet kanske det väger upp....

Var in till stan och köpte mig ett par svarta jeans, provade aldrig utan tog samma modell och storlek som de blåa jag redan har.

När jag kom hem så var de så tajta så jag får nästan andnöd i dem, är inte det konstigt? Att en modell kan krympa på ca 1 år för det är inte längre sen jag köpte de blåa?
Men jag har en klänning/tunika över (tack för det modet) så mina valkar som hänger över jeanskanten syns inte :-)

Kram kram vi hörs imöra

Valborg

image66
image67


Sköna maj välkommen.....
Idag är det 1:a maj och min pappa fyller år!! Grattis Grattis Älskade pappa!!!

*****

Igår var det valborgsmässoafton och vi gick traditionellt ner till Idrottsplatsen för att lyssna på sång, kolla på majbrasa och fyrverkerier men framförallt att träffa hela orten samlad på ett och samma ställe.

Majsan var superduper grinig när vi skulle gå, hon ville sitta i kärran och eftersom den är såld så går det ju inte ;-) Men när vi väl kom ner till Idrottsplatsen och hon fick syn på den, den, den och den så vart hon alldeles överlycklig. Alla dagiskompisar var där och även hennes stora dagiskärlek som numera har flyttat var där... Båda två vart alldeles generade och ville nästan inte titta på varandra *ler*

*****

Elina såg vi inte röken av på hela kvällen knappt. Nästan hela klassen var där och tjejerna sprang omkring och lekte och härjade och var "tjejiga" värre
Elden rök så Elina luktade inpyrd rök när vi skulle sova *hihi*


Ha en Trevlig 1:a maj, det ska jag ha... ska nämligen äta mormors ädelostbiffar..Det är mumma!