Åre

Efter några veckors stress, stress så börjar jag lugna ner mig, det har varit mycket ett tag nu och jag har prioriterat om lite. Inget allvarligt, men om man fortsätter i samma tempo hela tiden så kanske det blir allvarligt till slut???

Nu ska jag börja packa inför min resa till Åre, det är dags för Postmilen och vi åker tåg till Stockholm ikväll, tåg hela natten till Åre sen är det dags för milen och kamratfest på kvällen. 9 på söndagmorgon går tåget hemåt igen. En intensiv men säkert rolig helg!!!

Elina skall också ut på äventyr, hon skall åka tåg idag med farmor till Flen, där kommer farmors syster Birgitta och hämtar de för vidare transport hem till Birgitta i Malmköping. Farmors syster Birgitta och Elina har en speciell relation, Elina avgudar denna Birgitta och hon är en alldeles speciell härlig människa som man bara kan tycka om.

Det är marknad i Malmköping och Elinas tremänningar kommer att vara där, Elina har pratat om detta i månader och idag är det äntligen dags... Min lilla snurpa, tur att jag är bortrest själv så jag slipper sitta hemma här och oroa mig....:-)

Här kommer lite bilder som jag tagit som jag tycker mycket om!!!

Ha en trevlig helg allihopa, jag återkommer med bilder från Åre nästa vecka!


Äppelträdet som numera är utblommat :-(


:-)


:-)


Kram till er alla

På G

Har haft en liten downperiod... Många saker som tar min energi, men tack vare alla underbara vänner som säkert har skavsår i öronen nu så känns allt bättre, men jag längtar så fruktansvärt till semestern...

Nu ska jag fixa lite här hemma för mamma, pappa, syster och Jonna kommer på besök - här ska firas idag!!

Ha en bra dag allihopa!

Då så...

Denna gången hade vi tur, det blev endast Elina som drabbades (inte tur för henne då) och hon var pigg redan på eftermiddagen så vi var ute och lekte och åkte skateboard hela eftermiddagen.
Humöret hennes var väl inte på topp men det hade jag inte räknat med heller. Hon åt jättebra, dock hade hon ont i magen på söndagen. Men nu är vi friska igen och tar nya tag.....peppar peppar

Här är lite bilder från helgen....


Ooops, de är sams ;-)


Min egen lilla skatemodell


Lite sliten men glad ändå


En rolig liten insekt


Jag älskar mitt makroobjektiv :-)

Magsjuka

05.30 i morse slog magsjukan till här i huset... Tråkigt för oss, och tråkigt för Elinas kompis som sov över här inatt...

Mormor <3

För 6 år sedan idag hade vi i planeringen att åka till mormor och fira att hon fyllde 74 år. På morgonen får vi samtalet vi inte ville ha.. Några timmar senare hade mormor dragit sitt sista andetag. Det var ingen kul upplevelse men jag är ändå glad att jag var där och fanns hos mormor hennes sista timmar i livet. Så idag är det mormors födelsedag och dödsdag.

Jag saknar dig morsmors <3




Elina med mormor



Kärlek

Idag var vi på parkleken och grillade korv. Maja ville att Mats och jag skulle hålla varandra i handen. Hon hjälpte oss att sätta händerna ihop. När hon gjort det tog hon ett par steg tillbaka - tittade på oss och sa:

Det är kärlek det!


pics

En ganska lugn dag är snart till ända, Elina har lekt med kompis hela dagen.
Dagen började med att vi åkte till tandläkaren med Maja, Elina lämnade vi av hos kusinen för han skulle skjutsa henne till judoträningen. Maja var som en liten ängel hos tandläkaren och allt gick som smort. Nu behöver vi inte tillbaka förrän om ett år igen :-)
Judoträningen blev inställd för Elina var ensam om att vilja träna, tränaren erbjöd sig att bara hon och han skulle träna men Elina avböjde (han är ju så mycket bättre än mig var orsaken, snacka om höga krav på sig själv) vänligt men bestämt. De mötte upp oss vid godisaffären och sen åkte vi hem, Elina vidare till kompis som sagt.

Maja har i omgångar lekt med grannarna, det fungerar tidvis jättebra. Rätt vad det är kommer hon och gråter och har inte riktigt hajat vad det är de leker och varför de blir arga på henne :-)

Nu har jag laddat grillen och väntar på att Mats ska komma hem, tog några riktigt fina bilder på systerdottern igår och lite andra bilder jag är ganska nöjd med. Här kommer det ett urval.....


Elina håller på att lära sig hjula


Kusinkärlek


Finaste Jonna


Finaste igen


<3


I love you


Elina hoppar ur gungan


Sommarfötter redan...:-)


Härliga fina trädet...


Världsförälder

Efter att ha fällt ett antal tårar så blev jag igår Världsförälder
Tillsammans med min syster har jag ju redan ett fadderbarn, men 100 kr i månaden är ingenting om jag kan rädda någon av de där bebisarna som låg där och inte fick i sig vatten ens en gång...

Fy f******n vad bra vi har det egentligen!

Hurra

Idag hurrar vi för världens bästa pappa som fyller år!!

HURRA HURRA HURRA HURRA


Bröllop

Jag kan härmed tillkännagiva att det kommer att ske ett bröllop i vår familj.....

Maja ska nämligen gifta sig med Mats och Zlatan, brudklänningen är vald men tyvärr kom det lite hastigt på så några gäster hinner tyvärr inte att vara med. Den ene brudgummen kommer antagligen inte heller....


<3

Lite bilder....


Fina trädet


Knoppar


Vitsippor


Gula blommor (kan inga namn på mina blommor i trädgården)


Blå blomma


Fina trädet igen


Synd att det blommar så snabbt...


Makro


Bebben har fångat en ödla