Hurra hurra

för svärmor ida´

Grattis på födelsedagen!!

Bildkavalkad

Hade en alldeles underbar lagom midsommar, precis som jag vill ha det :-)

Vaknade ganska tidigt, inga barn hemma så jag tog mig en timmes promenad med kameran i solskenet. Sen gjorde vi oss i ordning och åkte till mamma och pappa där barnen hade sovit över. Åt lunch och fikade med jordgubbar och glass.

Sen hem och hämtade mat och extrakläder och åkte vidare till Segerstad och en av mina allra käraste vänner. Vi träffas inte så ofta eftersom han inte bor kvar i Värmland, tack och lov har han kvar sin stuga här i alla fall. Han ska dessutom bli pappa i november tillsammans med sin underbara flickvän så jag är så glad för deras skull. Vi dansade runt stången nere på gärdet och hann precis tända grillen sen innan det börja regna. Flyttade in långbordet inomhus och hade det jättemysigt och trevligt.

Här kommer lite kort från den senaste tiden jag varit lite frånvarande, ni som har facebook kanske känner igenen del bilder men då får ni blunda eller nåt :-)


Underbart vacka Åre, jag vill tillbaka




Elina blev klippt, supersnyggt som vanligt hos Eva


Våxnäsdagarna med morfar, han bjöd på ansiktsmålning


Stefan Holmspelen där Elina tog sin första medalj


Kanske, kanske inte blir det en liten kisse till


Majsan badade och poserade i Mariebergsskogen


Majsan gjorde debut hos frissan, gick superbra


Årliga traditionsenliga midsommarfotandet som alltid blir sådär bra...




Här kommer lite favoritbilder på blommor mm
























Over and out

Trevlig Midsommar

Nu är det midsommar igen och efter att ha läst min arbetskamrats blogg så ville jag skriva ungefär samma sak.
Men jag länkar till henne istället, mycket kloka ord står det där ang detta traditionsenliga midsommarfirandet vi tjatar oss blåa om..
Läs här


Njut av dagen

Usch

Tänkte komma igång och skriva lite här igen efter en tids vila :-)

Det har varit alldeles för mycket ett tag nu med det mesta, så jag har inte riktigt haft orken till mer än det nödvändiga.
Har samlat ihop en del bilder som jag tänkte lägga upp. Men jag har en sån värk i min axel som vägrar gå över så jag orkar inte riktigt sitta här och pilla för mycket.

Vi hörs snart igen, nu ska jag lägga mig i sängen med Alexander Schulmans bok om sin pappa - den verkar riktigt riktigt bra, en lite annorlunda bild av Herr Schulman än man kan tänka sig.

Må gott och ta hand om varandra!

Fräknar

Emellan all stress och allt som händer nu måste jag skriva om en sak...

Elina skulle duscha efter träningen och berättade för mig att en tjejkompis i hennes klass hade sagt till henne att hon behövde fluffa till håret lite för att pojkarna skulle tycka om henne... Dessutom var hon tvungen att sminka bort sina fräknar också annars skulle inga killar gilla henne..??

Jag blev stum och stod och försökte hitta ord, ville ju verkligen tänka igenom vad jag sa så det inte blev fel.. Men Elina skötte det så bra själv för hon fortsatte. -Men mamma E som alla killar i klassen gillar har ju mer fräknar än vad jag har och dessutom gillar jag mina fräknar!!!

-Ja då så...

Men hur i hela världen kommer en 8-åring på att säga att man skall sminka bort fräknar för att bli omtyckt??? I mina ögon måste det komma någon annanstans ifrån eller?


Nyklippt, nymålad - och med fräknar :-)