Oväntat besök

Igår skulle vi fira med familjen ett lugnt Nyår. De senaste 7 åren har syster yster och systerdotter varit här, men i år ville Jonna fira med en kompis... Hon är ju trots allt 13 år nu och kan inte hålla moster i handen varje nyår hahaha även om jag skulle önska det.

På dagen gick Mats och barnen ner till isen som var spolad och åkte skridskor, och då ringde en fiskekompis till Mats. De skulle haft besök som blev sjuka och frågade om de fick komma på en fika. De har tre barn, en som går i samma klass som Elina och en som är lika gammal som Maja och så en äldre. De kom hit och fikade, och efter en stund frågade vi om de inte ville stanna kvar och fira nyår med oss och de tackade ja.

Så fram med lite mer mat, de åkte hem och hämtade diverse godsaker och sen åt vi 3-rätters och hade en jättetrevlig kväll/natt. Maja hängde tyvärr inte med ända till tolv, vi försökte få henne att sova lite på dagen men det gick inte och hon slocknade efter 22.

På tolvslaget skålade vi i hallonsoda och sen gick alla ut och sköt raketer.... Dock inte jag som är räddare än en hund för raketer. Satt i fönstret och tittade en stund, men när en raket sköt iväg åt fel håll och så när träffade de som sköt då vågade jag inte ens titta längre.

De kom dock in välbehållna allihopa tack och lov och sen var det i princip godnatt!!!

En mycket trevlig kväll blev det som sagt, alltid lika kul med de oväntade!

GOD FORTSÄTTNING PÅ ER ALLA!

Kommentarer
Postat av: Sundinska

God fortsättning!

Det är sambons lillebror som är duktig med kameran.

Du hittar honom på följande hemsidor/sidor:



www.flickr.com/photos/aggylito

www.artworks.se

www.ibland.net

2009-01-02 @ 14:18:55
URL: http://www.solagast.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback