Idag

Idag sov vi länge.... Maja väckte mig i morse och ville sova i gästsängen. Hon var inte dålig men kunde inte somna i sin eller vår säng. Men när vi la oss i gästsängen så slocknade hon direkt....

Efter frukosten så lekte de med varandra jättelänge och hade jättekul, jag blev förvånad med tanke på att de inte leker så ofta och nu när vi varit hemma så länge så går de varandra på nerverna men idag var det annorlunda.

Vid halvett klädde vi på oss och åkte vi iväg och slängde en massa skräp, när vi var tillbaka hemma så fortsatte de att leka tillsammans och hade kul. Det var underbart väder ute och jag satte mig i en stol och fotograferade fåglar... Var nog ute i 1½ timme innan vi gick in och åt.

Rastlösa som vi är alla 3 så åkte vi iväg en gång till och slängde resten av skräpet. Elina och Maja var överlyckliga när de fick slänga flaskor och det kraschade. Ibland krävs det inte mycket.

På vägen hem köpte vi mjöl så vi kunde baka hallongrottor. Elina och Mats tog en promenad, hon har såååååå mycket energi nu och längtar tillbaka till skolan imorgon.

Vid 19-tiden fick Maja jättejätte ont i magen och så var det dags igen, lös i magen som attans. Vet inte om det är en reaktion på nåt men hon får vara hemma imorgon också.

Som sagt, världen konstigaste magsjuka har vi upplevt denna vecka.

Lite pics från dagen som vanligt........


Fina modeller det finns i naturen


Vacker fotoväder


Tittut


Maja när hon rullar bollar  som ska bli hallongrottor


Elina likaså


Använde skrädmjöl blandat med vetemjöl därav färgen


Rullla rulla


Syskonen


Hallonsylt


In i ugnen och så är det klart

Kommentarer
Postat av: Jessica

Vilket bökande med dessa magar! Nu får vi hoppas det ger sig snart!! De KAN ju få s k sekundär laktosintolerans efter en magsjuka - kan det ha varit något sådant?



Du har förresten något att hämta inne hos mig :).

Postat av: Sundinska

Fusksylt!!!

2009-01-16 @ 13:25:29
URL: http://www.solagast.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback