Utomhuspremiär

Idag var det alltså dags för lilla Bebben att få komma ut lite.... Vi har ju hållt henne inne för att hon skall vänja sig vid oss och någon som vet rekommenderade att efter ca 2 veckor så kan det vara dags.. Vi tycker nog att hon mer och mer sista veckan har närmat sig oss alla av sig själv och inte gömmer sig under soffor och sängar lika mycket längre. Ibland känner hon nog att det ändå är det bästa när jobbiga småbarn vill leka med henne ;-)

Hur som helst så fick hon halsband på sig och blev utsläppt. Efter ca 10 minuter ropade jag på henne och hon kom som en raket och sprang in. Efter en liten stund ville hon bli utsläppt igen och då var hon ute i ca 40 minuter. Jag öppnade dörren var 5:e minut och ropade på henne och rätt vad det var så satt hon utanför och väntade på att få komma in.

Sista gången så följde vi med henne ut och hon gick med oss som en hund, runt i skogen och utanför här. När vi öppnade dörren så sprang hon in...

Det verkar ju funka jättebra detta, inga tendenser än till att vilja springa "hem" till sitt gamla hem...


På mattan inne innan hon blev utsläppt


Gömmer sig lite i buskarna


Med Maja på promenad


Det var lite läskigt att vara ute, tur att Maja skyddar henne :-)

Kommentarer
Postat av: Helena

Kul att det funkar så bra med kissen! Min kisse fyller tio år imorgon, då ska det bli lite goda räkor för hans del... =)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback