Rix FM festival

Igår åkte jag, Elina hennes kompis E och hennes mamma C till stan för att gå på Rix FM Festival. Det var planerat sen länge och tjejerna har sett fram emot detta nåt enormt..... Så när vi hade käkat på Harrys där de var uppspelta till max så kom vi ut och insåg att det var såååå mycket folk att vi troligtvis inte skulle kunna se något utan bara höra. För oss vuxna är ju det OK men barnen hade nog haft en bild på näthinnan där de stod ca 1 meter från scenen och såg jättebra. Så första timmen var de bara besvikna och sura men sen flyttade vi oss runt lite och hittade en plats till slut där de förvisso inte såg speciellt bra, men de såg istället artisterna gå av och på scenen på ganska nära håll.

När sen Brolle spelade ville de gå bakom scenen och titta på nära håll när han gick av scenen....Det var vi fyra, hundratals med "fjortisar" och två 70-åriga tanter som för övrigt skrek som "fjortisar"


Bild: Helena Karlsson NWT

Han gick direkt ner och ut genom backstageområdet vidare in i en bil och Elina trängde sig fram så hon skulle se honom och hur nära hon var honom beskrev hon så här efteråt:
Jag var bara en människas avstånd från Brolle (hoppandes upp och ner och skrattandes hysteriskt)

Det var alltså bara 1 människa emellen henne och Brolle och hon var galen av lycka hihihihi

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback