Bok

Jag struntar i att börja i Flyga drake eller I en annan del av Bromma, nu har jag beställt denna bok.

Har ju läst de övriga och i ett reportage i Amelia så kände jag att jag ville läsa denna först.

Den kommer väl inte innan helgen, men jag håller tummarna för det ändå...


Kommentarer
Postat av: Dagens Test

Den verkar bra. Är sugen på att läsa den jag också.

Postat av: Kattis

Å, så bra att du har lite boktips! Jag har läst de andra böckerna om Mia, så denna ska jag definitivt läsa! Undra om bibblan har den, ska dit i eftermiddag och lämna tillbaka lite barnböcker! Å vad jag blev sugen!

Du inspirerar mig! TACK!

KRAM

2008-08-13 @ 12:44:39
Postat av: Jessica

Jag har funderat lite på den jag också - men väntar tills den kommer på pocket. Tycker det är bekvämare att läsa i mjukt lite lättare format på samma gång som den ju är billigare OCH jag lämnar nästan alla mina pocketböcker vidare - oftast till ett bokbord jag har uppfunnit på jobbet där kollegor nu också lämnar, som ett litet biblioteksbord för pocketböcker. Det känns inte fullt lika lockande att lägga dit en 200-kronors-bok som en 60-kronors :). Kalla mig snål, men men, haha! Så, du får recensera sedan, så får jag avvakta pocketen om du tyckte den var bra!



Jag är snart klar med "Mig äger ingen". Kan tipsa om "Slumpvandring" av MajGull Axelsson. Jag tror det är en gammal bok - den hittade jag nog på vårt det där bordet på jobbet då. Jag har läst "Aprilhäxan" av henne förut och gillade den inte, men bestämde mig för att ge henne en ny chans. Och jag tyckte faktiskt mycket om den här!

2008-08-13 @ 23:14:17
URL: http://mammanj.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback